Thomas Welvaadt

Thomas Welvaadt is trompettist, arrangeur, componist en docent. Hij nam als 17-jarige voor het eerst deel aan een workshop op Buitenkunst Randmeer bij GerritJan Binkhorst. Na een studie Trompet en Arrangeren aan het Conservatorium van Amsterdam keerde hij bij Buitenkunst terug als workshopleider. In de tussentijd heeft hij veel ervaring opgedaan in binnen- en buitenland.
Van 2010 tot en met 2016 stonden zijn Speciale Weken op Buitenkunst Randmeer in het teken van verschillende filmmuziekcomponisten. In Thomas zijn workshops zijn samenspel en uitvoertechniek van verschillende stijlen, klankkleuren, dynamiek en articulatie een belangrijk onderdeel. Hij heeft een grote passie voor muziekgeschiedenis en haalt in zijn workshops vaak bekende muzikanten aan ter voorbeeld en inspiratie.
In 2017 arrangeerde en dirigeerde hij het ‘Once upon a time orchestra’ van Buitenkunst. Een reis door de geschiedenis van de filmmuziek.
In 2018 volgde ‘Een existentieel ongeluk’, met composities geïnspireerd op en door een speciaal geschreven tekst van Enne Koens.

Geeft dit jaar (in ieder geval) de Speciale week op Randmeer:

Goldfinger

Kijk ook op:
http://www.thomaswelvaadt.com