TTL 2023
je wordt

groen legendarisch exemplarisch vol talent altijd samen licht het best

Het TheaterTalentLab (afgekort TTL) is dé plek op Buitenkunst voor iedereen tussen de 16 en 25 jaar die met liefde het podium beklimt en zich graag verder wil ontwikkelen binnen de discipline theater. In de zomer ga je in een compacte periode heel intensief aan de slag onder begeleiding van professionals uit de theaterpraktijk. 

Er zijn productieweken, trainingsweken en weken rond een specifiek genre, bijvoorbeeld zang, muziektheater, of film. Alle workshops (tekst, stem, mime, camera, improvisatie, presentatie, enz.) zijn van hoog niveau om binnen een week zo veel mogelijk te kunnen bereiken. Als een week volgeboekt is, kun je je op een wachtlijst plaatsen (admi@buitenkunst.nl). NB: mocht je later andere plannen maken, is het heel fijn als je ook even aan ons doorgeeft dat je niet meer op de wachtlijst hoeft te staan. 

Komende zomer zullen de TTLweken gepland worden tussen 15 juli en 19 augustus 2023. Wat precies, met wie en wanneer komt vanaf 1 februari 2023 online. Dan kun je je ook inschrijven. Houd de website dus in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om er op tijd bij te zijn. 

impressie

voor wie?

Het TheaterTalentLab is hét laboratorium voor talentvolle jongvolwassenen van 16 t/m ca. 25 jaar met passie voor theater.

Je kunt naar TTL:

Om je te verdiepen in de verschillende aspecten van theater

Om je te laten coachen en adviseren

Om contacten te leggen en samenwerkingen aan te gaan

Om te onderzoeken of je verder wilt in dit vakgebied

Om je bij te laten scholen in de zomer

Om in de regie van een theatermaker een productie te spelen

Uitgelicht

Medewerkers

Buitenkunst Nieuwsbrief

TheaterTalentLab facebook