TTL 2023
je was

groen legendarisch exemplarisch vol talent altijd samen licht het best

Het TheaterTalentLab (afgekort TTL) is dé plek op Buitenkunst voor iedereen tussen de 16 en 25 jaar die met liefde het podium beklimt en zich graag verder wil ontwikkelen binnen de discipline theater. In de zomer ga je in een compacte periode heel intensief aan de slag onder begeleiding van professionals uit de theaterpraktijk. 

Er zijn productieweken, trainingsweken en weken rond een specifiek genre, bijvoorbeeld zang, muziektheater, of film. Alle workshops (tekst, stem, mime, camera, improvisatie, presentatie, enz.) zijn van hoog niveau om binnen een week zo veel mogelijk te kunnen bereiken. 

In de zomer 2023 waren er vele TTLweken tussen 15 juli en 19 augustus 2023, en ook een TTLcompact weekend. De planning voor 2024 maken we z.s.m. bekend op de website. De inhoudelijke programma’s voor de TTLweken 2024, verschijnen rond 1 februari 2024 op de website. Vanaf dan kun je ook weer boeken. 

impressie

voor wie?

Het TheaterTalentLab is hét laboratorium voor talentvolle jongvolwassenen van 16 t/m ca. 25 jaar met passie voor theater.

Je kunt naar TTL:

Om je te verdiepen in de verschillende aspecten van theater

Om je te laten coachen en adviseren

Om contacten te leggen en samenwerkingen aan te gaan

Om te onderzoeken of je verder wilt in dit vakgebied

Om je bij te laten scholen in de zomer

Om in de regie van een theatermaker een productie te spelen

Uitgelicht

Dat was het dan!

Gisteren was de laatste dag van Buitenkunst Drenthe en Buitenkunst Randmeer. Het seizoen 2023 bestond

meer

Medewerkers

Buitenkunst Nieuwsbrief

TheaterTalentLab facebook