Buitenkunst 2021
je wordt

Buitenkunst drenthe

Durf je blanco ergens in te stappen en laat je je graag verrassen? Hou je van afwisseling, experiment en diversiteit? Wil je elke dag kunnen kiezen? En geniet je van 100 % kamperen midden in het bos? Dan is Buitenkunst Drenthe ideaal voor jou.

In het Pinksterweekend en tijdens de zes zomerweken in juli en augustus programmeren we op het mooie terrein van Staatsbosbeheer een workshopprogramma met dagelijks keuze uit de verschillende disciplines: theater, dans, muziek, zang, beeldende kunst en schrijven. Alleen of samen, jong en oud, met of zonder kinderen, met veel of weinig ervaring in de kunsten; iedereen is welkom. Van schildermaterialen tot een openluchttheater; alles is aanwezig, behalve elektriciteit. Een bijzondere vakantie, met nét zoveel inspanning en ontspanning als je zelf wilt. Welkom bij het grootste en oudste project van Buitenkunst.

Zoals het maatregelenpakket er nu uitziet, zal het Pinksterweekend 2021 niet door gaan. De zomerweken 2021 wél. Vanaf 1 februari 2021 kun je hiervoor boeken. Daarvoor kun je nu al boeken. 

impressie

Uitgelicht

Een bos vol post

De hoeveelheid inschrijvingen is overweldigend! Het is fantastisch (en keihard werken) om in zo’n korte

meer

Medewerkers

Buitenkunst Nieuwsbrief

buitenkunst facebook