Buitenkunst 2021
je was

prachtig drenthe mooi warm muziek hard lief vurig heerlijk inspirerend fijn dans jong oud nieuw vet feest hét

Buitenkunst drenthe

Durf je blanco ergens in te stappen en laat je je graag verrassen? Hou je van afwisseling, experiment en diversiteit? Wil je elke dag kunnen kiezen? En geniet je van 100 % kamperen midden in het bos? Dan is Buitenkunst Drenthe ideaal voor jou.

In het Pinksterweekend en tijdens de zes zomerweken in juli en augustus programmeren we op het mooie terrein van Staatsbosbeheer een workshopprogramma met dagelijks keuze uit de verschillende disciplines: theater, dans, muziek, zang, beeldende kunst en schrijven. Alleen of samen, jong en oud, met of zonder kinderen, met veel of weinig ervaring in de kunsten; iedereen is welkom. Van schildermaterialen tot een openluchttheater; alles is aanwezig, behalve elektriciteit. Een bijzondere vakantie, met nét zoveel inspanning en ontspanning als je zelf wilt. Welkom bij het grootste en oudste project van Buitenkunst.

Het Buitenkunstseizoen 2021 zit er weer op. Helaas kon het Pinksterweekend 2021 niet doorgaan. Maar de zes zomerweken 2021 wél! 

Wij gaan ons voorbereiden op de volgende zomer. Vanaf 3 januari 2022 kan je weer boeken. Er zullen weer zes zomer weken zijn, tussen 9 juli en 20 augustus 2022. Of het Pinksterweekend door kan gaan, proberen we z.s.m. te beslissen. 

impressie

Uitgelicht

Medewerkers

Buitenkunst Nieuwsbrief

buitenkunst facebook