Buitenkunst 2022
je was

prachtig drenthe mooi warm muziek hard lief vurig heerlijk inspirerend fijn dans jong oud nieuw vet feest hét

Buitenkunst drenthe

Durf je blanco ergens in te stappen en laat je je graag verrassen? Hou je van afwisseling, experiment en diversiteit? Wil je elke dag kunnen kiezen? En geniet je van 100 % kamperen midden in het bos? Dan is Buitenkunst Drenthe ideaal voor jou.

In het Pinksterweekend en tijdens de zes zomerweken in juli en augustus programmeren we op het mooie terrein van Staatsbosbeheer een workshopprogramma met dagelijks keuze uit de verschillende disciplines: theater, dans, muziek, zang, beeldende kunst en schrijven. Alleen of samen, jong en oud, met of zonder kinderen, met veel of weinig ervaring in de kunsten; iedereen is welkom. Van schildermaterialen tot een openluchttheater; alles is aanwezig, behalve elektriciteit. Een bijzondere vakantie, met nét zoveel inspanning en ontspanning als je zelf wilt. Welkom bij het grootste en oudste project van Buitenkunst.

Het programma Buitenkunst Drenthe 2022 is weer voorbij! Zowel het Pinksterweekend als de zomerweken waren volgeboekt. Wij gaan nu weer alles afbreken en afronden, om direct daarna seizoen 2023 voor te bereiden. Begin 2023 kun je je weer inschrijven. Houd de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om een melding te krijgen als je weer kunt boeken.

impressie

Uitgelicht

Medewerkers

Buitenkunst Nieuwsbrief

buitenkunst facebook