Joia Rath

Joia Rath (1992) is zangeres, performer en (liedjes)schrijver en werkt vanuit haar thuishaven Rotterdam. Ze studeerde vocalen aan de Popacademy van Codarts. De daaropvolgende periode stond in het teken van muziek produceren en verdieping in het theater en performance. Momenteel leidt ze jong talent op als docent aan de Fontys Rockacademy en op Codarts Popacademy.
In 2016 was Joia finalist in de Grote Prijs van Nederland in de categorie singer-songwriter. Ze heeft albums en diverse singles uitgebracht; ‘Living it now’ (2017), ‘Pretty Things’’ (2018) en ‘Europa’ (2019). Haar debuutalbum werd ontvangen met vijf sterren door Musicmaker en Leo Blokhuis tipt om haar in de gaten te houden. In haar muziek combineert ze een stevige pop-beat moeiteloos met een zacht thema. Dat moet je maar durven…
Joia combineert haar popmuziekachtergrond met een open interesse voor literatuur en filosofie. Ze is van nature nieuwsgierig, raakt niet uitgekeken op de wereld om ons heen en verwerkt haar indrukken in haar (song)teksten.
Met een groot hart voor verbinden, leren en creëren is Joia een gepassioneerde docent. Eerder gaf ze met veel plezier zang-, songwriting- en performance lessen aan o.a.: De Goudse Popschool, BplusC Leiden, Rabarber theaterschool, Pop Academy Codarts, Rockacademie Fontys, Babette Labeij Music Academy en Buitenkunst.

Geeft dit jaar (in ieder geval) de Speciale week op Randmeer:

Zangatelier stem

Zangatelier stem

Kijk ook op:
http://joiamusic.nl/

Heeft eerder deze workshop(s) gegeven:

Zangatelier stem
Zangatelier-stem 1
Zangatelier-stem 2