BkDRENTHEWEEK6

WEEK 6 – KEUZEPROGRAMMA MET…

Op naar de zesde week (12-19 aug.) van Buitenkunst Drenthe. De een na laatste week alweer. Een mooi keuzeprogramma door de volgende medewerkers gegeven:
(wijzigingen en aanvullingen voorbehouden)

MEDEWERKERS kleuters/kinderen/jongeren  

Lyanne Liest (beeldend), Nikki Rasing (dans), Kira Ressing (beeldend), Michael Thomas (theater), Tal Sofer (dans), Madelief Lammers (muziek), Liesbeth de Boer (beeldend), Lisa Giezen (theater), Rik Wanninkhof (dans).

MEDEWERKERS volwassenen  

Joncquil de Vries (beeldend), Laëtitia Delauney (beeldend), Cathelijn van Goor (beeldend), Jelle Slof (beeldend), Rosa Sijben (beeldend), Wikke Andeweg (beeldend), Marius Bruijn (theater), Jolieke Bak (theater), Stefan van Wieringen (theater), Vera Bonder (theater), Lux Sauer (dans), Mirjam Ravier (dans), Amber Veltman (dans), Abel Tuinstra (muziek), Jesse  Brouwer (muziek), Maaike Hillen (zang), Gerdine Tuinstra (zang), Sytze Schalk (schrijven), Floor van Lissa (schrijven), Ayla Schneiders (schrijven), Hannah Chris Lomans (schrijven).

ORGANISATIE

Aimée LaFargue (coördinatie), Judith Baten (kok medewerkers), Sonja Knoppers (administratie), Lisanne Pol (schoonmaak), Kiki van Dorst (schoonmaak), Nora van de Lindeloof (schoonmaak), Huug van Tienhoven (techniek), Sebastian Guichard (techniek), Bob Landman (techniek).

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter