TTLjong 2021
je was

gaaf theater feest spel lief grappig springen duiken zingen bijzonder de beste

Speel je toneel, of ben je nieuwsgierig naar theater, en heb je zin om een week lang in de zomer intensief aan de slag te gaan? TTLjong is het theaterlab op Buitenkunst Randmeer voor jongeren van 12 t/m 15 jaar.

Tijdens deze theaterweken ontdek je met professionals en andere jongeren de vele mogelijkheden van het theater. Je volgt workshops op het gebied van spel, maar ook schrijven, vormgeving, dans of film kunnen aan bod komen. Om mee te doen heb je geen ervaring nodig, wel zin om samen te werken en een flinke dosis energie.

Het TTLjong-seizoen 2021 is weer afgelopen. Vanaf 1 februari 2022 komt het nieuwe programma online en kun je weer boeken voor de theaterweken.  

impressie

Seizoen 2021

Het programma vond plaats in de vijf weken tussen 17 juli en 21 augustus. Er waren drie weken waarin je ook zonder je ouders kon komen. Dan zorgden wij voor de begeleiding en voor alle maaltijden. Info over 2022 volgt z.s.m.

TheaterTalentLab

TTLjong is het jongere broertje van TheaterTalentLab: een werkplaats voor jong talent (16 t/m 25 jarigen) met ambitie in het theater.

Medewerkers

Buitenkunst Nieuwsbrief

buitenkunst facebook