TTLjong 2024
je bent

gaaf theater feest spel lief grappig springen duiken zingen bijzonder de beste

Speel je toneel, of ben je nieuwsgierig naar theater, en heb je zin om een week lang in de zomer intensief aan de slag te gaan? TTLjong is het theaterlab op Buitenkunst Randmeer voor jongeren van 12 t/m 15 jaar.

Tijdens deze theaterweken ontdek je met professionals en andere jongeren de vele mogelijkheden van het theater. Je volgt workshops op het gebied van spel, maar ook schrijven, vormgeving, dans of film kunnen aan bod komen. Om mee te doen heb je geen ervaring nodig, wel zin om samen te werken en een flinke dosis energie.

In 2024 vinden de TTLjong-weken plaats (wijzigingen voorbehouden) tussen 13 juli en 17 augustus 2024, waarvan de drie middelste weken (tussen 20 juli en 10 augustus) ook toegankelijk zijn voor jongeren die zonder volwassenen/ouders komen (TTLjong all-in). Boeken voor een TTLjong-week kan weer vanaf 5 februari 2024. 

impressie

Seizoen 2024

Het programma vindt plaats in de vijf weken tussen 13 juli en 17 augustus. De drie middelste weken (tussen 20 juli en 10 augustus) zijn ook toegankelijk zijn voor jongeren die zonder volwassenen/ouders komen (TTLjong all-in). Dan zorgden wij voor de begeleiding en voor alle maaltijden.

TheaterTalentLab

TTLjong is het jongere broertje van TheaterTalentLab: een werkplaats voor jong talent (16 t/m 25 jarigen) met ambitie in het theater.

Buitenkunst Nieuwsbrief

buitenkunst facebook

buitenkunst instagram