TTLjong 2023
je was

gaaf theater feest spel lief grappig springen duiken zingen bijzonder de beste

Speel je toneel, of ben je nieuwsgierig naar theater, en heb je zin om een week lang in de zomer intensief aan de slag te gaan? TTLjong is het theaterlab op Buitenkunst Randmeer voor jongeren van 12 t/m 15 jaar.

Tijdens deze theaterweken ontdek je met professionals en andere jongeren de vele mogelijkheden van het theater. Je volgt workshops op het gebied van spel, maar ook schrijven, vormgeving, dans of film kunnen aan bod komen. Om mee te doen heb je geen ervaring nodig, wel zin om samen te werken en een flinke dosis energie.

In de zomer 2023 vonden de TTLjong-weken plaats tussen 15 juli en 19 augustus 2023, waarvan de drie middelste weken (tussen 22 juli en 12 augustus) ook toegankelijk waren voor jongeren die zonder volwassenen/ouders kwamen (TTLjong all-in). De planning voor 2024 laten we zo snel mogelijk weten. Boeken kan weer vanaf februari 2024.

impressie

Seizoen 2023

Het programma vindt plaats in de vijf weken tussen 15 juli en 19 augustus. De drie middelste weken (tussen 22 juli en 12 augustus) zijn ook toegankelijk zijn voor jongeren die zonder volwassenen/ouders komen (TTLjong all-in). Dan zorgden wij voor de begeleiding en voor alle maaltijden.

TheaterTalentLab

TTLjong is het jongere broertje van TheaterTalentLab: een werkplaats voor jong talent (16 t/m 25 jarigen) met ambitie in het theater.

Buitenkunst Nieuwsbrief

buitenkunst facebook