TTLjong 2020
je was

Speel je toneel, of ben je nieuwsgierig naar theater, en heb je zin om een week lang in de zomer intensief aan de slag te gaan? TTLjong is het theaterlab op Buitenkunst Randmeer voor jongeren van 12 t/m 15 jaar.

Tijdens deze theaterweken ontdek je met professionals en andere jongeren de vele mogelijkheden van het theater. Je volgt workshops op het gebied van spel, maar ook schrijven, vormgeving, dans of film kunnen aan bod komen. Om mee te doen heb je geen ervaring nodig, wel zin om samen te werken en een flinke dosis energie. 

Op deze site vind je nieuwtjes, informatie voor komend jaar. De TTLjong-weken vinden plaats tussen 11 juli en 15 augustus (en tussen 18 juli t/m 8 aug. zijn de all in weken voor jongeren die zonder ouder/begeleiding komen).

impressie

Seizoen 2020

Het programma vindt plaats in de vijf weken tussen 11 juli en 15 augustus. In de middelste drie weken kun je zonder je ouders komen. Dan zorgen wij voor de begeleiding en voor alle maaltijden.

TheaterTalentLab

TTLjong is het jongere broertje van TheaterTalentLab: een werkplaats voor jong talent (16 t/m 25 jarigen) met ambitie in het theater.

Medewerkers

Buitenkunst Nieuwsbrief

buitenkunst facebook