TTLjong 2021
je wordt

Speel je toneel, of ben je nieuwsgierig naar theater, en heb je zin om een week lang in de zomer intensief aan de slag te gaan? TTLjong is het theaterlab op Buitenkunst Randmeer voor jongeren van 12 t/m 15 jaar.

Tijdens deze theaterweken ontdek je met professionals en andere jongeren de vele mogelijkheden van het theater. Je volgt workshops op het gebied van spel, maar ook schrijven, vormgeving, dans of film kunnen aan bod komen. Om mee te doen heb je geen ervaring nodig, wel zin om samen te werken en een flinke dosis energie.

De TTLjong-weken vinden plaats tussen  17 juli en 21 augustus 2021. De all-in weken -voor jongeren die zonder ouder/begeleiding komen- zijn tussen 24 juli en 14 augustus 2021.

impressie

Seizoen 2021

Het programma vindt plaats in de vijf weken tussen 17 juli en 21 augustus. Er zijn drie weken waarin je ook zonder je ouders kan komen. Dan zorgen wij voor de begeleiding en voor alle maaltijden.

TheaterTalentLab

TTLjong is het jongere broertje van TheaterTalentLab: een werkplaats voor jong talent (16 t/m 25 jarigen) met ambitie in het theater.

Medewerkers

Buitenkunst Nieuwsbrief

buitenkunst facebook