TTLjong 2022
je was

gaaf theater feest spel lief grappig springen duiken zingen bijzonder de beste

Speel je toneel, of ben je nieuwsgierig naar theater, en heb je zin om een week lang in de zomer intensief aan de slag te gaan? TTLjong is het theaterlab op Buitenkunst Randmeer voor jongeren van 12 t/m 15 jaar.

Tijdens deze theaterweken ontdek je met professionals en andere jongeren de vele mogelijkheden van het theater. Je volgt workshops op het gebied van spel, maar ook schrijven, vormgeving, dans of film kunnen aan bod komen. Om mee te doen heb je geen ervaring nodig, wel zin om samen te werken en een flinke dosis energie.

TTLjong was dit jaar tussen 16 juli en 20 augustus, waarvan de drie middelste weken (tussen 23 juli en 13 augustus) ook toegankelijk zijn voor jongeren die zonder volwassenen/ouders komen (TTLjong all-in). De data voor zomer 2023 volgen z.s.m. Inschrijven kan vanaf begin 2023. Houd de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

impressie

Seizoen 2022

Het programma vindt plaats in de vijf weken tussen 16 juli en 20 augustus. De drie middelste weken (tussen 23 juli en 13 augustus) zijn ook toegankelijk zijn voor jongeren die zonder volwassenen/ouders komen (TTLjong all-in). Dan zorgden wij voor de begeleiding en voor alle maaltijden.

TheaterTalentLab

TTLjong is het jongere broertje van TheaterTalentLab: een werkplaats voor jong talent (16 t/m 25 jarigen) met ambitie in het theater.

Buitenkunst Nieuwsbrief

buitenkunst facebook