BkDRENTHEWEEK7

Wie in Drenthe (19-26 aug)

En komende zaterdag start de laatste week (19-26 aug.) van Buitenkunst Drenthe. Welke medewerkers zijn aanwezig:
(wijzigingen en aanvullingen voorbehouden)

MEDEWERKERS kleuters/kinderen/jongeren  

Sinne Brink (beeldend), Madelief Lammers (muziek), José de Jong (theater), Liesbeth de Boer (beeldend), Renske van den Broek (theater), Anne-May de Lijser (dans), Jesse Brouwer (muziek).

MEDEWERKERS volwassenen  

Ankie de Groot (beeldend), Laëtitia Delauney (beeldend), Marina van Dieren (beeldend), Bouchaib Dihaj (beeldend), Boris Brink (beeldend), Jeroen Busscher (beeldend), Simone de Jong (theater), Cathelijn van Goor (beeldend), Puck van Dijk (theater), Lisah Baert (theater), Erik J. Dekker (theater), Lukas Schmidt (theater), Wendell Jaspers (theater), Tal Sofer (dans), Manuela Tessi (dans), Ismini Slijper (dans), Renske Velthuis (muziek), Iris van der Ende (muziek), Menno Wolthers (zang), Quirine Melssen (zang), Christina Völtl (zang), Maaike Hillen (zang), Hilde Gams (zang), Julia de Dreu (schrijven), Julia ter Veld (schrijven), Simon Weeda (schrijven).

ORGANISATIE

Michaël Bloos (coördinatie), Sonja Knoppers (administratie), Sebastian Guichard (kok medewerkers), Meike Gunneman (schoonmaak), Paerel Brink (schoonmaak), Nora van de Lindeloof (schoonmaak), Huug van Tienhoven (techniek), Pelle Bast (techniek).

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter