RMPinksteren2023bredeversie

WIE & WAT tijdens Pinksterweekend Randmeer?

VRIJDAG

22:00 Concert: Aafke Romeijn & band

ZATERDAG

22:00 Muziek: Kruidkoek

ZONDAG

14:00 Voorstelling 6+: Op een onbewoond MAN || CO

 

MEDEWERKERS KEUZEPROGRAMMA voor volwassenen
(wijzigingen en aanvullingen voorbehouden)

 

Jacqueline Schellingerhout (beeldend), Wikke Andeweg (beeldend), Bouchaib Dihaj (beeldend), Yette Rohde (beeldend), Tessa Posthuma de Boer (fotografie), Marjan Barlage (theater), Evianne Lamme (theater), Hanneke Scholten (theater), Marijn Moerman (theater), Suzana Gomes (dans), Mirjam Ravier (dans), Manuela Tessi (dans), Hans Hasebos (muziek), Hidde Roorda (muziek), Vita Pagie (zang), Lotte Janssen (zang), Hannah Ybeles Smit (zang), Julia Scepanovic (zang), Menno Wolthers (zang), Jetta Starreveld (zang), Martin Gort (percussie), Eva Gouda (schrijven), Marije Uijtdehaage (schrijven), Simon Weeda (schrijven).

 

MEDEWERKERS PROGRAMMA’s voor kleuters, kinderen en jongeren
(wijzigingen en aanvullingen voorbehouden)

 

Astrid van der Velde (beeldend), Lisa Giezen (theater), Evelien Kanters (theater), Irene Pol (theater), Jovan Smilda (theater), Kim Zonneveld (theater), Kim van den Bemt (theater), Tal Sofer (dans), Milou Mignon (muziek), Lot Frings Macrander (theater), Amber Rozema (theater).

 

NB: een keuzeprogramma houdt in dat je elke ochtend ter plekke kiest welke workshop je gaat volgen uit het op dat moment gepresenteerde aanbod.

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter