jvandijkfotografie-1461beeldend

Wie in week 3

Komende zaterdag (23 juli) start alweer de 3e week in Buitenkunst Drenthe.

Welke medewerkers zijn aanwezig:
(wijzigingen en aanvullingen voorbehouden)

PROGRAMMA’S KLEUTERS/KINDEREN/JONGEREN

Charlotte Agema (theater), Pieke Werner (beeldende kunst), Lisette Wolters (dans), Moniek Op den Camp (beeldende kunst), Lisa Giezen (theater)

PROGRAMMA’S VOLWASSENEN

Joncquil de Vries (beeldende kunst), Aimée LaFargue (beeldende kunst), Amarins Yntema (beeldende kunst), Anne Leijdekkers (beeldende kunst), Jelle Slof (beeldende kunst), Hester Macrander (theater), Simone de Jong (theater), Erik J. Dekker (theater), Tamara van IJperen (theater), Tal Sofer (dans), Suzana Gomes (dans), Manuela Tessi (dans), Jorik de Heij (muziek), Renske Velthuis (muziek), Milou Mignon (muziek), Robbert van Hulzen (muziek), Niels Vermeulen (muziek), Hebe de Champeaux (zang), Gerdine Tuinstra (zang), Donia Surowiec (zang), Hilde Gams (zang), Ayla Schneiders (schrijven), Julia ter Veld (schrijven), Wessel de Vries (schrijven), Malika Soudani (schrijven)

ORGANISATIE

Marius Bruijn (coördinatie), Sebastian Guichard (kok medewerkers), Mila Philipsen (schoonmaak), Kiki van Dorst (schoonmaak), Josefien Cornelissen (schoonmaak), Bob Landman (techniek), Tomas Hidde Hoekstra (techniek), Selma Hengeveld (techniek)

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter