medewerkers_6-13juli_RM

Randmeer Keuzeprogramma Medewerkers

Het laatste weekend van seizoen 2024 is geweest. Vanaf aanstaande zaterdag beginnen de weken bij Buitenkunst Randmeer. De eerste week is een keuzeprogramma (download hier de informatiebrief mocht je hem kwijt zijn). 

En dan ben je natuurlijk nieuwsgierig wie er gaan komen… de volgende medewerkers staan gepland om het keuzeprogramma te verzorgen:

 

Wijzigingen en aanvullingen voorbehouden:

 

Bouchaib Dihaj (beeldend), Hans Frings (beeldend), Ronja Ida Weia Driessen (beeldend), Bert Janssen (fotografie), Marike op den Akker (theater/schrijven), Irene Pol (theater), Marleen Hendrickx (theater/dans), Erik van Duijvenbode (dans), Maxi Hill (dans), Jasper le Clercq (muziek), Christina Völtl (zang), Lizzie Kean (zang), Eva Gouda (schrijven), Tjitske Jansen (schrijven)

Tot zaterdag!

eerlijk DELEN