Bert Janssen

“Beeld is overal om ons heen. Het aantal mensen die een camera ter hand nemen groeit enorm. Met die overvloed wordt het steeds belangrijker om met je foto’s herkenbaar te zijn door een eigen signatuur. Daar ligt ook de kracht van het maken van goede foto’s.”
In zijn eigen beroepspraktijk, maar ook in zijn docentschappen, vestigt Bert Janssen zijn aandacht op het ontwikkelen en verfijnen van deze eigen signatuur. Hij is professioneel fotograaf en gespecialiseerd in portret – en reportage fotografie en (interieur)architectuur fotografie. Landschapsfotografie hoort ook tot zijn interessegebied.
Hij heeft meerdere fotoboeken uitgegeven. “Een Aflopende Zaak” werd bekroond door de CPNB als een van de best verzorgde fotoboeken van dat jaar (1990). Hij exposeerde in Het Stedelijk Museum, Het Nederlands Openluchtmuseum, Het Zaans Museum en het Textiel Museum Jannink.
Bert was als docent verbonden aan de Hogeschool voor de Kunsten Artez. Hij is fotoreviewer bij Masterreview en jurylid bij de Zilveren Camera.
Als deelnemer van zijn workshopweek kun je inhoudelijke feedback verwachten op je werk en de onderliggende werkprocessen. Met als doel dat de foto’s die je maakt meer en meer van jouw foto’s worden.

Geeft dit jaar (in ieder geval) de Speciale week op Randmeer:

Fotowerkplaats

Kijk ook op:
https://www.bertjanssen.com/index.html