LisaOstermannAmberGomaaBuitenkunsthmlvrt2023

WIE & WAT tijdens HEMELVAART?

Over 3,5 week is het zo ver: Buitenkunst 2023 zal met het Hemelvaartweekend van start gaan! 

Wie geven er workshops en welke voorstellingen zijn er te zien?


Donderdagavond beginnen we met Lisa Ostermann (volgens de Volkskrant hét comedytalent van 2021) met haar eerste avondvullende programma ‘Met z’n allen (22:00 uur).
Op zaterdag hebben we muziek van niemand minder dan Amber Gomaa & band.


Op vrijdag en zaterdag zijn er workshops door: (wijzigingen en aanvullingen voorbehouden)


MEDEWERKERS KEUZEPROGRAMMA voor volwassenen:
Astrid van der Velde (beeldend), Bouchaib Dihaj (beeldend), Jacqueline Schellingerhout (beeldend), Yette Rohde (beeldend), Tessa Posthuma de Boer (fotografie), Annelies Herfst (theater), Margit Odems (theater), Sjoeke-Marije Wallendal (theater), Martijn van der Veen (theater), Marjan Barlage (theater), Maren Weertman (dans), Sanne Clifford (dans), Suzana Gomes (dans), Hidde Roorda (muziek), Phil Mills (muziek), Andrea van Beek (zang), Lotte Janssen (zang), Mariela Flores (zang), Nynka Delcour (zang), Christina Völtl (zang), Martin Gort (percussie), Malika Soudani (schrijven), Sytze Schalk (schrijven), Ayla Schneiders (schrijven).


MEDEWERKERS PROGRAMMA’S voor kleuters, kinderen en jongeren
(wijzigingen en aanvullingen voorbehouden)

Joncquil de Vries (beeldend), Aimée LaFargue (beeldend), Charlotte Bakker (theater), Marike op den Akker (theater), Wendy van Zanten (beeldend), Moyca Gort (beeldend), Kim van den Bemt (theater), Jovan Smilda (theater), Tal Sofer (dans), Donia Surowiec (zang), Ciska Vriezenga (muziek) Eva Gouda (schrijven).

 

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter