DRENTHE_WEEK2_13-20JULI

Drenthe week 2 – Medewerkers

Voorpret: welke medewerkers zijn ingepland om de tweede week van Buitenkunst Drenthe te verzorgen? (13-20 juli)

Wijzigingen en aanvullingen voorbehouden:

 

KEUZEPROGRAMMA VOLWASSENEN

PJ Roggeband (beeldend), Wikke Andeweg (beeldend), Rosa Everts (beeldend), Fatemeh Heidari (beeldend), Marina van Dieren (beeldend), Bouchaib Dihaj (beeldend), Anne Leijdekkers (beeldend), Jovan Smilda (theater), Marthe Koning (theater), Imre van den Bosch (theater), Dieuwke Slump (theater), Lotte Dunselman (theater), Rik Wanninkhof (dans), Amber Veltman (dans), Tal Sofer (dans), Madelief Lammers (muziek), Niels Vermeulen (muziek), Florean Kruijswijk Jansen (muziek), Bodil Loos (zang), Bregje van Goudoever (zang), Gerdine Tuinstra (zang), Christina Völtl (zang), Katja de Graaff (zang), Floor van Lissa (schrijven), Julia de Dreu (schrijven)

 

KEUZEPROGRAMMA KLEUTERS/KINDEREN/JONGEREN

Anne Kamps (beeldend), Lisanne Pol (theater), Lyanne Liest (beeldend), Ide Cornelissen (muziek), Noa Fischer (beeldend), Robbert van Hulzen (muziek)

 

ORGANISATIE

Sonja Knoppers (administratie), Ymkje Faber (coördinatie), Anne van Es (kok medewerkers), Paerel Brink (schoonmaak), Floor van de Wateringen (schoonmaak), Sigrid van Essen (schoonmaak), Bob Landman (techniek/terrein), Josefien Cornelissen (techniek/terrein), Huug van Tienhoven (techniek/terrein), Jaap Sijben (techniek/terrein)

 

Download hier de informatiebrief van de Zomerweken Drenthe.

Tot zaterdag!

eerlijk DELEN