BK_TTL_Disney-4076

TTL voorstelling:

Winner Winner Chicken Dinner!

TTL 2021
Geluk is maakbaar. 
Succes een keuze. 
Wie wint, werkt hard. 
Wie verliest is lui.
De Westerse samenleving zoals wij die kennen, is een ratrace die sinds de jaren 70 steeds individueler en ongenaakbaarder is geworden. Een ratrace die onherroepelijk haar sporen nalaat in onze levens, waar winnen, eigenbelang en geluk tot heilige doelen verworden zijn. Kun je het leven uitspelen door de regels van de ratrace te doorgronden, of is deze hopeloos verouderd en zijn we aan vervanging toe? 
Winner Winner Chicken Dinner is een ode aan het hyperindividu, een onderzoek naar leugens, hebzucht en haar maatschappelijke weerslag in een wereld waar iedereen gelukkig moet zijn.

Regie: Jordi Kwakkel
Spel: Merel Snoeks, Jady Schrader, Jules Aperghis, Faye Morelisse, Brecht den Engelse, Marit Schimmel, Geert Sweep, Mare Feltkamp, Malou de Kruijk, Julie Murre, Silvia van Thor, Lina Gluvers, Tessa Goossens, Ryan Meyer, Floor Van Der Niet, Juno Klerks, Myrthe van der Vuurst de Vries, Nina Kok.

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter