door wie..

De organisatie en coördinatie van TheaterTalentLab van Buitenkunst is in handen van Marjan Barlage.

Elk jaar komen er bekende én nieuwe docenten naar TTL. In het TheaterTalentLab wordt gewerkt met professionals die in de theaterpraktijk en/of op een kunstvakopleiding werken (toneelschool, dansacademie of een conservatorium). Je werkt dus echt met specialisten.

Docenten van het TheaterTalentLab 2024 zijn o.a.: Kim van den Bemt, Marjan Barlage, Lotte Janssen, Niels Vermeulen, Christiaan Mooij, Eva Korse, Misha Koole, Cleo Julia Mullis & Teije Bartstra. 

 

door wie?

TheaterTalentLab wordt georganiseerd door de stichting Buitenkunst. Buitenkunst organiseert allerlei projecten op het gebied van de kunsten en heeft een bestand van ca. 500 medewerkers. Op de hoofdpagina van Buitenkunst vind je een compleet overzicht.

We hebben ook een onmisbaar team TTL-ambassadeurs (onder leiding van Irene Pol): jongvolwassenen die TTL en Buitenkunst heel goed kennen, en anderen net zo enthousiast willen maken als zij zijn. Zij beheren het TTL-instagram account, komen met nieuwe initiatieven en interviewen de TTL-medewerkers van komende zomer.

In 2024 zijn dit de TTL-ambassadeurs: Nubia Middelkoop, Gabriella de Ruiter, Eef van der Laan, Lars van Nistelrooij, Sam Kwakkel, Teun van der Meer.