20210731_8760

TTL voorstelling:

Vox

TTLzang 2021

Een vocaal theatraal concert, begeleid door een band met professionele muzikanten,  met eigen vocale uitvoeringen van songs van groepen en artiesten die bekend staan om hun vocale harmonieën en samenzang. Denk aan groepen van The Beatles, The Bangles, The Pointer Sisters, The Jackson Five, The Beach Boys, Crosby Stills Nash & Young tot Walk Off The Earth, vocale groepen van The Manhattan Transfer tot Pentatonix, en ook hedendaagse artiesten als bijvoorbeeld Jacob Collier, wiens muziek bekend staat om uitdagende meerstemmigheid.

Regie: Katja Maria Slotte
Zang: Gabi Hofstra, Bing Lammerts van Bueren, Finn Clarke, Sarah van Soest, Manisha Boerrigter, Guus Funnekotter, Meike Derksen, Emma van Gijn, Rosa Sandfort, Jol Abels, Daan Hooij, Geert Sweep, Maria Jans, Anna Diemont, Lotte Ruules, Jente Westerhof, Chaja Joseph, Em Reijmer, Felix Draisma, Lucia Di Battista, Liesje Leertouwer, Anouk Sweep.

eerlijk DELEN