BK_TTL_Dans21-5164

TTL voorstelling:

De zin van herhalen

TTLdans 2021
Een dansproductie waarin songteksten en eigen verhalen omgezet zijn in een bevlogen choreografie. Uitgangspunt hierbij is het lied Overaftelbaar van Maaike Ouboter.

Wat kan het betekenen als je bewegingen herhaalt en herhaalt? – Denk hierbij aan het gedachteloos spelen met een pen, een rare zenuwtik of het obsessief schoonpoetsen van een ruit. – Wat gebeurt er als je deze handelingen uitvergroot, verdubbelt, met de hele groep uitvoert? We vragen ons af welke herhalingen voor onszelf belangrijk zijn: Geven herhalingen ons houvast? Maken we zo onze persoonlijke rituelen? Of belanden we ermee in een sleur

Regie & choreografie: Rik Wanninkhof.
Dans: Inge Wenneker, Isabel Aben, Veerle Brethouwer, Ceciel Nyst, Megan Drienhuizen, Sirah Wielzen, Marie Sidibé, Sara de Graaf, Silyn Ben Aissa, June Bouma, Nubia Middelkoop, Michael van Iersel, Malou Vogler, Birk Driessen, Pam Abels, Wolf Lopes Cardozo.

eerlijk DELEN