IMG_7464

TTL voorstelling:

Nieuwe Koningen

TTL 2021

Op een dag ontdek je iets schrikbarends. Je ouders zijn niet wie je dacht dat ze waren maar belangrijker; jij bent niet wie je dacht dat je was. Je blijkt een koning te zijn. Alsof dit nog niet genoeg is, kom je er achter dat ook alle anderen deze ontdekking over zichzelf hebben gedaan. Na een extravagante strijd om wie het uniekst is, wie de speciaalste wortels heeft en wie de échte koning is, wint er niemand, vallen voorvaderen van hun voetstuk en weet aan het einde nog steeds niemand wie hij is. Een muziektheatervoorstelling vanuit teksten van moderne schrijvers, fysieke improvisaties en eigen geschreven monologen.

 

Regie: Kyra Bououargane

Spel: Felice Steenwinkel, Rox de Beaufort, Cas Bijl, Lulu Streefkerk, Lars van Nistelrooij, Bing, Lammerts van Bueren, Wieke van Munster, Renée Pinksterboer, Sophie Ruhl, Dianne Reining, Rosanne van Dijk, Meike Derksen, Jiles Baljet, Jelle Nuij, Jules Havenith, Isolde Luntz.

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter