TTLFilm2021

TTL voorstelling:

Film: Jouw verhaal in beeld & geluid

TTL-film 2021

Of je nou Wes Anderson fan bent, French New Wave (La Nouvelle Vague) bewonderaar of Rundfunk fanaat: als je een film maakt, probeer je een verhaal te vertellen. Maar… hoe? Wat is jouw manier om te vertellen wat je hoofdpersonage denkt en voelt? Laat je de acteurs grootste emoties uiten of laat je ze zwijgzaam tegen over elkaar zitten? Worden hun gevoelens vertaald door hun blikken? Vertel je jouw verhaal met droge teksten en punchlines? Gebruik je symmetrie en een matchend kleuren pallet? Hou je het realistisch en rauw? Ben je opzoek naar waarachtigheid of wil je ensceneren? Gebruik je theatrale decors en vertel je het in de kleuren van de kleren van je hoofdpersoon? Waar staat de camera, zien we handen, de spullen in de kamer of het gezicht? Horen we de stilte in de kamer, ademhaling of juist de wind?

 

Begeleiding: Cleo Julia Mullis & Teije Bartstra

Filmmakers: Jeska Kwakernaak, Popke Cuypers, Franka Raith, Manisha Boerrigter, Carlotta Peters, Ellen Rouers, Marit Schimmel, Malou de Kruijk, Mare Feltkamp, Leon Kohn, Rosanne van Dijk, Kik de Graaf, Olaf Nijssen, Floor Zoomer, Ryan Meyer, Jonathan van der Zeijden, Veerle Meijaard, Leander Baljet, Otmar Pollmann, Kimmo Taal, Lejon Lisman, Tati Gregoire

eerlijk DELEN