Beeldcolumn Carina Hesper Like a pearl

Like a Pearl in my Hand

Dat is de nieuwe beeldColumn van deze week, door Carina Hesper.

Als nomade in de beeldende kunst, los van oordelen, creëert Carina werelden die verbinden. Overeenkomsten zijn boeiend, verschillen niet. Door te reizen naar verborgen lagen, leer je eindeloos van elkaar. Carina is een conceptuele beeldmaker die zich focust op multi zintuigelijke projecten die inhoudelijk sterk zijn, een bepaalde schoonheid bevatten, aannames en vooroordelen omvergooien, en in de uitvoering visueel ‘kloppen’. Per project zoekt ze naar de passende beeldtaal, die zich meestal bevindt in de fotografie en de nieuwe, interactieve media. Haar werk focust zich op de kracht van kwetsbaarheid en haar missie is om de wereld met haar kunst meer open minded te maken. 

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter