Hemelvaart weekend

18-21 mei
Weeknummer: 890

Het hemelvaartweekend is altijd een drukbezocht, lang weekend met een groot aanbod in dagprogramma’s rondom zang, instrumentale muziek, theater, beeldende kunst, schilderen, dans, percussie, schrijven en fotografie. Je bent welkom vanaf donderdagmiddag 14:00 uur. Donderdagavond en vrijdagavond is er een professionele voorstelling en/of concert te zien in het grote theater. De workshops zijn op vrijdag en zaterdag. In de ochtend kies je uit de verschillende workshops binnen de diverse kunstdisciplines. Zo kun je afwisselen met bijvoorbeeld de ene dag een theaterworkshop, en de volgende dag een dansprogramma. Maar je kunt natuurlijk ook allebei de dagen voor beeldend kiezen. Zaterdagavond zijn de laatste presentaties en sluiten we het weekend af met muziek. Op zondag kun je uitslapen en heb je de hele dag de tijd om in te pakken en te vertrekken. Het restaurant is geopend van donderdag 16:00 uur t/m zondag eind van de middag.
Voor de jongeren, kinderen en kleuters zijn er aparte programma’s met veel afwisseling: theater, beeldende kunst, muziek en dans. De programma’s worden verzorgd door professionele medewerkers met een kunstvakachtergrond en ervaring in het werken met kinderen.
Medewerkers: De programmering is nog niet rond. Een paar weken van tevoren worden de namen van de medewerkers bekend gemaakt.

Deze workshop is volgeboekt.

Medewerkers:

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter