Pinksterweekend

3-6 juni
Weeknummer: 800

We mogen weer! Het Pinksterweekend is een drukbezocht, lang weekend met een groot aanbod in dagprogramma’s rondom zang, instrumentale muziek, theater, beeldende kunst, schilderen, dans, percussie, schrijven en fotografie.
Je bent welkom op vrijdagmiddag na 14:00 uur. Op vrijdagavond staat er een professionele voorstelling in het theater. De workshops zijn op zaterdag, zondag en maandagochtend. Elke ochtend kies je uit de verschillende workshops binnen de diverse kunstdisciplines. Zo kun je kennis maken met drie verschillende disciplines, of er voor kiezen juist één vak uit te diepen door alle 3 de dagen voor bijvoorbeeld theater te kiezen. Op zaterdagavond speelt er een live-band op een van onze podia en zondagavond zijn er presentaties van diverse workshops te bezoeken. Het restaurant is geopend van vrijdag 16:00 uur t/m maandagmiddag.
Voor de jongeren, kinderen en kleuters zijn er aparte programma’s op het gebied van theater, beeldende kunst, muziek en dans. Deze programma’s worden verzorgd door professionele medewerkers met een kunstvakachtergrond en ervaring in het werken met kinderen.
Medewerkers: De programmering is nog niet rond. Een paar weken van tevoren worden de namen van de medewerkers bekend gemaakt.

Medewerkers:

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter