Keuzeprogramma

6-13 juli
Weeknummer: 411

In de eerste week en de laatste week van het seizoen organiseren we een workshopweek met een keuzeprogramma. Je kan dan per dag kiezen aan welke workshop je wilt deelnemen uit verschillende disciplines: theater, dans, beeldende kunst, schilderen, fotografie, muziek & zang of schrijven. Ook kunnen er samenwerkingen zijn tussen de verschillende disciplines. Voor iedereen die houdt van afwisseling, experiment en diversiteit.
De keuzeweek biedt ruimte om nieuwe disciplines te ontdekken en de vrijheid om elke ochtend te bepalen wat je die dag interessant vindt in het aanbod. De eerste dag bijvoorbeeld schrijven, de tweede dag schilderen. Of je kiest ervoor om bijvoorbeeld alle dagen te zingen. Elke dag een nieuwe uitdaging en elke dag een andere samenstelling van de groep deelnemers. In de avonden wordt er veel uitgewisseld in de vorm van presentaties, exposities enz.
Globaal ziet de week er als volgt uit: op zaterdagmiddag kun je aankomen en je tent opzetten. De bar is die middag al geopend. In de avond is er een introductieprogramma en een aparte kennismaking voor de kinderen en de jongeren. De workshopprogramma’s beginnen op zondagochtend en op vrijdagavond zijn de laatste presentaties en voorstellingen. Zaterdagochtend is het moment van vertrek.

Medewerkers:

De namen van de medewerkers worden vlak van tevoren bekend gemaakt.