BKbeeldLAB 2020

Een BKbeeldLAB-week vindt plaats op Buitenkunst Randmeer, en duurt van zaterdag t/m zaterdag. Het nieuwe BKbeeldLAB programma voor de zomer van 2020, komt op 1 februari 2020 online. Vanaf dan kun je ook pas boeken. Om een idee te krijgen wat BKbeeldLAB is; afgelopen zomer waren er twee weken BKbeeldLAB:

ART IS EVERYTHING, EVERYTHING IS ART
20-27 juli 2019

We kennen verschillende disciplines binnen de beeldende kunst, maar veel kunst laat zich niet meer  in één vakje stoppen. In deze week verleggen we onze artistieke grenzen. We combineren allerlei stijlen, technieken en materialen, en maken zo nieuwe betekenissen. Wanneer is het kunst? En wat is kunst eigenlijk? Verwacht een ontdekkingsreis vol uitdaging en onderzoek!
Deze week wordt begeleid door grafisch vormgever en kunsttheoreticus Sarah Charalambides en beeldend kunstenaar Joncquil de Vries

 

EXPO
10-17 augustus 2019
Zou je wel eens willen exposeren? Ben jij een beginnend kunstenaar en klaar om naar buiten te treden met je werk? BKbeeldLAB: EXPO biedt je de kans om een week lang aan de slag te gaan met eigen materiaal uit je portfolio en/of nieuw werk te ontwikkelen en dit te presenteren in een groepstentoonstelling op Buitenkunst Randmeer. Uiteraard met een feestelijke vernissage/finissage (opening/sluiting).
Deze week wordt begeleid door grafisch vormgever en kunsttheoreticus Sarah Charalambides