LWU_20200810_4540

TTL voorstelling:

Film: Het leven heeft geen plot

TTL-film 2020

Regisseur Jim Jarmusch zei ooit: Het leven heeft geen plot, dus waarom een film dan wel?

Film vanuit de schoonheid van het alledaagse bestaan. Waarbij introverte personages, conflictloze verhaallijnen en nietszeggende dialogen een wereld creëren, waarin niets schreeuwt en alles fluistert. Waarin het beeld alles zegt, zonder dat er iets gezegd hoeft te worden. Waarbij het beeld poëtisch is en het landschap de sfeer bepaalt.

 

Begeleiding: Irene Pol & Cleo Mullis
Makers: Jade Haverkamp, Lucy Tegelaar, Silke Ott, Tessel Muntz, Zwaan Schouten, Ellen Rouers, Fynn Kowalczyk, Malou Puck Kruijk, Kik de Graaf, Olaf Nijssen, Mare Feltkamp, Popke Cuypers, Michael van Iersel, Andrea Meyer, Jonathan van der Zeijden, Leander Baljet, Lotte Ruules, Otmar Pollmann, Em Reijmer, Walter Verspui, Lucia Di Battista

eerlijk DELEN