BK_TTLzang2020

TTL voorstelling:

HEROES

TTL Zangproductie 2020

De muziek van de masters van R&B, soul, folk-rock en pop uit de jaren ’60, ’70, en ’80. Denk aan artiesten als: Aretha Franklin, Sam Cooke, Dusty Springfield, Stevie Wonder, Bob Dylan, Leonard Cohen, Joni Mitchell, Carole King, The Beatles, Simon & Garfunkel, Michael Jackson, Whitney Houston, Freddie Mercury en David Bowie.

Met deze grootheden en hun tijdgenoten als onze inspiratiebron brengen we onze eigen uitvoeringen ten gehore.

Regie en vocal coachKatja Maria Slotte 
Zang: Guus Funnekotter, Sophie Ruhl, Emma van Gijn, Robin Holzhauer, Geert Sweep, Davita Sinke, Myrthe v.d. Vuurst de Vries, Anouk Sweep, Liesje Leertouwer, Lucia Di Battista, Anna Gispen, Benjamin Schmidt

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter