wolfpack-poster (1)

TTL voorstelling:

Wolfpack

TTL Productie 2019. 
Gebaseerd op de gelijknamige documentaire uit 2015 ‘The Wolfpack’ over de belevingswereld van zes broers die door hun ouders gedwongen worden hun hele leven binnenshuis te blijven. Hun verwrongen wereldbeeld wordt gevormd door de vijfduizend dvd’s die ze bezitten. Uit pure verveling is het enige wat hun rest het naspelen van scènes uit onder andere ‘Pulp Fiction’, ‘Reservoir Dogs’ en ‘Nightmare on Elm Street’. Een stuk over loyaliteit, identiteit en zelfbedrog.

Regie: Charlotte Bakker
Spel: Brecht den Engelse, Ruben Dijkstal, Jelle Hannema, Jens Bottema, Shadee Janssen Brons, Felix Maas, Floor van der Niet, Elena Urbano Cruz, Pablo Vrijdag, Cosmo Sprong, Tijs Schmidt, Felix Draisma, Mika Ram, Boris Draisma, Pam Abels.

eerlijk DELEN