waar&hoe

waar?

De theaterweken van TTLjong vinden plaats op Buitenkunst Randmeer; een terrein van Buitenkunst in de Flevopolder, vlakbij Elburg. Daar hebben we alles wat nodig is: theaters, studio’s, werktenten, licht, geluid, decormateriaal enz.
Verder zijn er verschillende kampeerterreinen, een apart veldje voor de jongeren die onder onze begeleiding vallen (TTLjong & BKbeeldLAB), douches & toiletten, en een restaurant waar je met de groep zult ontbijten, lunchen en avondeten.
Op Buitenkunst Randmeer zijn tegelijkertijd met TTLjong ook andere projecten bezig. Bijvoorbeeld TheaterTalentLab (16 t/m 25 jr), BKbeeldLAB (14 t/m 21 jr), maar ook speciale weken voor volwassenen (vanaf 16+) en programma’s voor kinderen en kleuters. Er zijn dus ook ’s avonds voorstellingen van andere workshops te bekijken.

Voor de 3 ALL-IN weken: Je kampeert op een apart kampeerveld op Buitenkunst Randmeer in je eigen tentje. Buitenkunst zorgt voor een begeleider die dag en nacht aanwezig is. De begeleider neemt gedurende de theaterweek de taak van de ouder/verzorger op zich. Samen met de andere jongeren krijg je ontbijt, lunch en avondeten (incl. drinken) in het restaurant. Er is altijd keuze uit vis, vlees, vegetarisch of veganistisch. De overige drankjes zijn voor eigen rekening, en kunnen ter plekke in het restaurant afgerekend worden. Lees de voorwaarden en klik op het ei om je in te schrijven!!

hoe?

Dit kan ook!

Wanneer je samen met je ouders (of andere volwassenen) naar Buitenkunst Randmeer komt, volg je hetzelfde workshopprogramma. Maar omdat je dan verder niet onder onze verantwoordelijkheid valt, betaal je een lagere prijs en verloopt de inschrijving voor TTLjong via Buitenkunst Randmeer.