uitgelicht2NieuweAmbas2024

Even voorstellen…

We hebben twee nieuwe TTLambassadeurs die het team komen versterken.

 

Nubia Middelkoop: “Al sinds kinds af aan kan je mij elk jaar wel weer vinden op mijn favoriete plekje op de wereld. Ik ben 20 en mijn liefde voor de natuur zorgde ervoor dat ik nu Biologie studeer. Sinds deze zomer ben ik fanatiek boulder en klimfanaat geworden en kan je mij drie keer per week in de klimhal vinden. Daarnaast hou ik van lekker creatief bezig zijn door theater voorstellingen te maken met mijn Wageningse theatergroepje. De combinatie natuur en kunst is wat buitenkunst voor mij als thuis laat voelen. Van dansvoorstellingen maken, hele vette films maken, weervolven, sterrenkijken en zwemmen in het meertje, niks gaat boven buitenkunst 🙂 Nu hopelijk kan ik jullie even enthousiast maken als mijzelf voor het komend seizoen, door als amba de meest flitsende, adembenemende insta posts ooit te maken. Dikke knuffel en tot snel op BK!”

 

Gabriella de Ruiter: “Heyeyey leuke lieve Buitenkunstmensen, ik ben Gabriella ik ben 19 jaar en ik ging voor het eerst naar Buitenkunst met schoolkamp – SHOUTOUT naar onze super coole natuurkunde docent! Ik wacht het hele jaar totdat Buitenkunst weer begint, daarom ben ik ook zo gelukkig dat ik nu ook liefde in Buitenkunst mag steken in plaats van Buitenkunst alleen in mij. Net als ieder gemiddeld Buitenkunst-liefhebbend-persoon hou ik SUPER veel van kunst en maak ik muziek, theater, schilderijen, tekeningen en klei-werken en kleding en filmpjes en kunst;. TOT SNEL (wss op buitenkunst)!” 

eerlijk DELEN