bernard-hermant-OLLtavHHBKg-unsplash (1)

Nieuwe columns over kunst!

Ze zijn er weer: de Columns over Kunst. Vanaf vandaag verschijnt er weer elke vrijdag een nieuwe column! En we beginnen met (Niet) Normaal van toneelschrijver Jibbe Willems:

“Er was de regisseur die me een rol aanbood en voorstelde de bespreking voort te zetten in zijn sauna. Er was de gastdocent die me, scheel van de drank, tussen mijn benen greep. Er waren de ongemakkelijke momenten van fysiek contact, terloops en inwisselbaar, bedoeld ter intimidatie.
Ik probeer hier niet mijn #metoo-momentje te pakken, ik geloof dat mijn ervaringen vrij weinig voorstellen vergeleken met die van anderen, ik wil enkel de omgeving schetsen waarin dit gedrag als relatief normaal werd beschouwd. Het hoorde erbij, in de vrije wereld van de toneelschool. En wij, studenten, wilden graag bij de toneelwereld horen.” [… lees de hele column …]

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter