Screenshot 2019-06-24 at 21.08.21

LAATSTE WEEKEND 2019 (28-30 juni)

Komend weekend is de LAATSTE mogelijkheid van dit seizoen om nog een weekend naar Randmeer te komen. Daarna beginnen de weken.
Het is zeker niet te koud om te kamperen, en er is nog plek. Wat kan je verwachten?
Twee dagen workshops uit het keuzeprogramma aangeboden door René de Rooze (schilderen), Carina Hesper (fotografie), Floor Hengeveld (theater), Titus Boonstra (theater), Bianca Holdermans (dans), Hans Hasebos (muziek), Channah van ’t Riet (zang), Hannah Ybeles Smit (zang) en Wessel de Vries (schrijven).
(Wijzigingen en aanvullingen voorbehouden.)
En er zijn twee Speciale Weekends: Jazzlab Jeroen Doomernik (muziek) van en Multidisciplinair Montagetheater van Marjan Barlage (theater).
Op vrijdagavond is er uiteraard weer een fijne voorstelling geprogrammeerd, deze keer Lang voordat er woorden waren van Anouk Saleming & Bart van Rosmalen. “Wat zou er gebeuren als we de geschreven teksten tot klinken zouden brengen?”
Op zaterdagavond muziek van de Amsterdamse zangeres Amber Gomaa & band, en zondagavond weer naar huis.
En ook niet onbelangrijk: De programma’s voor kleuters, kinderen en jongeren worden verzorgd door Rosa van der Kamp (beeldende kunst), Tal Sofer (dans), Sacha van der Mast (theater) en Linda Lemmen (beeldend/fotografie).

Aanmelden?

eerlijk DELEN