IMG_8278

Kiezen, kiezen, kiezen

Een week Drenthe of een week Randmeer? Wat is nou het grote verschil?

Dit is een vraag die we regelmatig te horen krijgen. Vind je het lastig om een keuze te maken omdat je het liefst alles zou willen doen? Dan is de keuze eigenlijk heel gemakkelijk: kom naar Buitenkunst Drenthe. Elke ochtend een nieuw palet aan workshopprogramma’s. Doen waar je op dat moment zin in hebt, je verder bekwamen in datgene wat je al vaker hebt gedaan, of juist in het diepe springen en een kunstvak uitproberen waarvan je dacht het nooit te kunnen (of te willen). In de bossen van Drenthe is meer mogelijk dan je van tevoren kan bedenken.

Wil je liever elke dag aan één discipline werken en zo de diepte in? Dan is het goed om het aanbod op Buitenkunst Randmeer te bekijken.

Voor de programma’s van de kinderen zijn de verschillen tussen Drenthe en Randmeer niet zo groot. Wel is er nog een praktisch verschil: in Drenthe is er geen elektriciteit, restaurant of winkel. In Randmeer is er wel stroom voor de workshops (en dus zijn programma’s fotografie en video ook mogelijk), en is er een groot restaurant voor iedereen die niet met een gas-pitje en kampeergerei uit de voeten kan.

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter