VOORWAARDEN BOEKINGEN WEKEN BUITENKUNST 2023

In antwoord op de (online-)boeking ontvang je van ons een bevestiging in de vorm van een Bewijs van inschrijving met het inschrijfnummer, kostenoverzicht en informatie over de bereikbaarheid, aanvangstijd, het postadres tijdens deelname, enz.
Na ontvangst van deze bevestiging vragen we je per ommegaande 20% van het deelnemersgeld over te maken. (Graag het inschrijfnummer vermelden.) Je mag ook direct na de ontvangst van de bevestiging het hele bedrag in één keer overmaken. Het volledige bedrag dient in ieder geval uiterlijk 3 weken voor aanvang van de besproken week of weken overgemaakt te zijn.

NB1: Je ontvangt geen bevestiging van betaling.
NB2: Soms belanden onze e-mails in je spamfilter. Kijk dus ook in je spam / ongewenste e-mail map.  

ANNULERING EN WIJZIGING WEEKBOEKINGEN

Annuleringen en wijzigingen kunnen uitsluitend schriftelijk (post of e-mail) worden doorgegeven. Bij annulering, om welke reden dan ook, wordt € 15,- administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering binnen drie weken vóór de besproken periode vervalt 20% van het deelnemersgeld (tot een max. van € 150,-) aan de stichting Buitenkunst wegens gemaakte kosten. Bij annulering binnen één week voor aanvang van de besproken periode brengen wij 50% van het deelnemersgeld in rekening. Onder ‘Deelnemersgeld’ verstaan wij de kosten van de geboekte workshopweken én de eventuele kosten voor het gereserveerde huurtenthuisje.
NB: Controleer na boeking zelf ook je ‘Bewijs van inschrijving’ of alle informatie klopt. Zo niet; neem z.s.m. contact op met het kantoor van Buitenkunst.
NB: Je koopt bij ons geen ticket of kaartje, maar je boekt een workshopweek. Dat betekent dat de boeking op jouw naam staat en je dus niet jouw inschrijving kan ruilen met- of doorgeven aan een ander.

MEDEDELINGEN

* Op onze projecten is iedereen welkom. De minimumleeftijd voor de Speciale weken, Werkplaatsen en Ateliers is 16 jaar.
* Deelnemers onder de 16 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene (25+) en volgen het programma voor jongeren, kinderen of kleuters.
* Alle prijzen zijn incl. programmakosten, kampeer- en staangeld.
* De gemeentelijke toeristenbelasting wordt apart in rekening gebracht.
* Voor kinderen t/m 2 jaar is er géén programma. Je hoeft voor hen dan ook niet te betalen. (NB. Er is geen opvang op locatie.)
* Je kampeert zelfstandig en zorgt dus voor eigen tent, camper of caravan (m.u.v. huurtenten).
* Er is geen elektriciteit op het kampeerterrein aanwezig.
* Het meebrengen van HUISDIEREN is NIET toegestaan.
* Het terrein is alleen toegankelijk voor ingeschreven deelnemers.

Klaar om te boeken?