VOORWAARDEN AANMELDING WEEKENDS BUITENKUNST 2020

Na aanmelding ontvang je van ons een Bewijs van inschrijving met het inschrijfnummer, een routebeschrijving en verdere informatie. De betaling van de keuzeweekends is bij aankomst op locatie (contant of met PIN), dit geldt alléén voor de weekends met het keuzeprogramma. De Speciale weekends moeten wel van tevoren worden betaald, per overschrijving.

ANNULERING KEUZEWEEKENDS

Wijzigingen en annuleringen voor weekends zijn kosteloos, maar dienen wel zo snel mogelijk doorgegeven te worden.

ANNULERING SPECIALE WEEKENDS

Omdat Speciale Weekends maar beperkt plek hebben (gemiddeld 8 personen per programma), moeten wij hier wel kosten in rekening brengen bij annulering. Annuleringen en wijzigingen kunnen uitsluitend schriftelijk (per e-mail) worden doorgegeven. Bij annulering, om welke reden dan ook, wordt € 15,- administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering binnen drie weken vóór aanvang, vervalt 20% van het deelnemersgeld (tot een max. van € 150,-) aan de stichting Buitenkunst wegens gemaakte kosten. Bij annulering binnen één week voor aanvang van de besproken periode brengen wij 50% van het deelnemersgeld in rekening.

MEDEDELINGEN

* Op onze projecten is iedereen welkom. De minimumleeftijd voor de Speciale Weken, Werkplaatsen en Ateliers is 16 jaar.
* Deelnemers onder de 16 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene (25+) en volgen het programma voor jongeren, kinderen of kleuters.
* Alle prijzen zijn incl. programmakosten, kampeer- en staangeld.
* De gemeentelijke toeristenbelasting wordt apart in rekening gebracht.
* Voor kinderen t/m 2 jaar is er géén programma. Je hoeft voor hen dan ook niet te betalen. (NB. Er is geen opvang op locatie.)
* Je kampeert zelfstandig en zorgt dus voor eigen tent, camper of caravan (m.u.v. huurtenten).
* Er is geen elektriciteit op het kampeerterrein aanwezig.
* Het meebrengen van HUISDIEREN is NIET toegestaan.
* Het terrein is alleen toegankelijk voor ingeschreven deelnemers.

Klaar om te boeken?