BKbeeldLAB 2023
je was

ongelooflijk meer beeld buitenkunst zo mooi papier jong fotografie 2021 voor altijd

beeld Randmeer ontwerpen fotografie jij jong papier ijzer experimenteren sculptuur schilderen alles

bkbeeldlablogo-small

Ben je geïnteresseerd in beeld? Heb je zin om in de zomer een workshopweek op locatie te volgen en je te verdiepen in de beeldende kunst in de breedste zin van het woord? Dan is BKbeeldLAB de juiste plek voor jou.

Het BKbeeldLAB is de werkplaats Beeldende Kunst op Buitenkunst Randmeer voor jonge mensen van 14 t/m ca. 21 jaar. Schilderen, tekenen, sculptuur, performance, ontwerpen, fotografie, video… alles kan voorbij komen. Het is een ideale plek om samen aan de slag te gaan en te experimenteren.

BKbeeldLAB 2023 bestond uit twee verschillende weken. Het programma voor BKbeeldLAB 2024 komt in februari op de website te staan, en zal hoogstwaarschijnlijk plaatsvinden tussen 20 juli en 10 augustus 2024. Vanaf 5 februari 2024 kun je je weer inschrijven voor BKbeeldLAB. Wil je voor een aankondiging ontvangen als het nieuwe programma online staat? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

BKbeeldLAB stimuleert je om weloverwogen keuzes te maken, maar niet zonder veel te experimenteren. Je leert je eigen en elkaars werk te analyseren en conclusies te trekken om een volgende stap te kunnen zetten.

We werken zowel met potlood en kwast als op de computer, zowel twee- als driedimensionaal, zowel individueel als in groepjes.
Op locatie is alles aanwezig: teken- en schildermateriaal, hand- en elektrisch gereedschap, papier, karton, plastic, hout, ijzer, camera’s, computers, beamers… Maar je kunt ook je eigen materiaal of laptop meenemen.

Buitenkunst

BKbeeldLAB is een onderdeel van BUITENKUNST waar nog vele andere workshopprogramma’s zijn in muziek, zang, theater, dans, schrijven, fotografie en beeldende kunst. Zo is er ook tegelijkertijd het TheaterTalentLab en het TTLjong programma. 

Iedereen kampeert in zijn eigen tent op ons terrein. Je kunt ervoor kiezen zelf te koken of te eten in het restaurant. Voor meer informatie over het terrein en de andere programma’s, zie de website van Buitenkunst Randmeer.

BKbeeldLAB facebook