Spring naar de content
Search
Close
  • Buitenkunst ▼
    • Algemeen
    • Randmeer
    • TheaterTalentLab
    • Drenthe
    • TTLjong
    • BKbeeldLAB
  • Archief
Menu
  • Buitenkunst ▼
    • Algemeen
    • Randmeer
    • TheaterTalentLab
    • Drenthe
    • TTLjong
    • BKbeeldLAB
  • Archief
ARCHIEF

Kunst en eten

1995

Door de eeuwen heen hebben vele kunstenaars eten als onderwerp voor hun werk gekozen. Stillevens van kazen en oesters, afbeeldingen van de jacht en bacchanalen. Deze week – onder leiding van beeldend kunstenaar/chefkok Danny Niederberger – gaat het om de relatie tussen de beeldende kunst en verschillende eetculturen: romige schilderijen en impressionistische spijzen, de verbeelding van smaak en smakelijke beelden, de effecten van smaak, kleur, geur en vorm. We houden ons bezig met het schilderen van voedsel en maaltijden en het maken van ruimtelijke objecten, maar er zal ook een dag gekookt worden, niet omdat er gegeten moet worden, maar om een eetbaar kunstwerk te maken.

  • Daniil Niederberger
  • Categorie: beeldend
  • Discipline: beeldende kunst
  • Meer van Daniil Niederberger
VolgendeProevenNext

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter
BK-logo-svg.svg
  • 020-6381978 / 020-6200865
  • Veemarkt 184
    1019 DG Amsterdam
  • Postbus 1445, 1000 BK Amsterdam
  • admi@buitenkunst.nl
Locatie

De Wilgen
Abbertweg 8
8251 RG Dronten

Locatie

Ieberen 1
9442 TJ ELP

Facebook

Buitenkunst Nieuwsbrief

© 2020- Buitenkunst

Website: 9meter .Nl