bk-drenthe-2022-jvandijkfotografie-8527

nog 4 nachtjes slapen

En dan is het eindelijk PINKSTEREN! De weersvoorspelling is zonnig, het weekend is helemaal volgeboekt (echt volgeboekt, nee, helaas, er zijn geen plekjes meer), de opbouw is begonnen en vrijdag staan we met open armen klaar om jullie te ontvangen.

 
De aankomstinformatie kwijt? Lees hier.
Laatste stukje lopen? Volg deze route.
Benieuwd welke medewerkers je tegen kan komen?


MEDEWERKERS PINKSTEREN DRENTHE KEUZEPROGRAMMA voor volwassenen
(wijzigingen en aanvullingen voorbehouden)

Fatemeh Heydari (beeldende kunst), Anne-Jan Reijn (beeldende kunst), René de Rooze (beeldende kunst), Rosa Everts (beeldende kunst), Joanne Verhaagen (beeldende kunst), PJ Roggeband (beeldende kunst), Nicole van den Kroonenberg (beeldende kunst), Marieke Dooper (theater), Martijn van der Veen (theater), Anouke de Groot (theater), Marius Bruijn (theater), Stefan van Wieringen (theater), Leela May Stokholm (theater), Hester Macrander (theater), Katrina Brown (dans), Lodewijk van Dijk (dans), Lux Sauer (dans), Pepijn van Dorst (muziek), Renske Velthuis (muziek), Niels Vermeulen (muziek), Joia Rath (zang), Ines Leijen (zang), Jurriaan Grootes (zang), Hilde Gams (zang), Christina Völtl (zang), Quirine Melssen (zang), Tristan Knelange (zang), Gerdine Tuinstra (zang) Bart Fermie (percussie),  Floor van Lissa (schrijven).


MEDEWERKERS PROGRAMMA’s voor kleuters, kinderen en jongeren
(wijzigingen en aanvullingen voorbehouden)

Sinne Brink (beeldende kunst), Kira Ressing (beeldende kunst), Wendy van Zanten (beeldende kunst), Agnita Bloemendal (beeldende kunst), Ankie de Groot (beeldende kunst), Ava Meijer (beeldende kunst), Judith Baten (beeldende kunst), Michael Thomas (theater), Renske van den Broek (theater), Alix Adams (theater), Eppe Slijderink (theater), Anne-May de Lijser (dans), Rik Wanninkhof (dans), Tal Sofer (dans), Liesbeth Meeussen (muziek), Donia Surowiec (zang), Marina van Dieren (beeldende kunst), Julia ter Veld (schrijven).


MEDEWERKERS organisatie

Eefje Bouwkamp (coördinatie), Sonja Knoppers (administratie), Marit Dewever (kok medewerkers), Sebastian Guichard (kok medewerkers), Paerel Brink (schoonmaak), Kiki van Dorst (schoonmaak), Bob Landman (techniek), Selma Hengeveld (techniek), Huug van Tienhoven (techniek), Tomas Hidde Hoekstra (techniek).


Tot dan!

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter