jvandijkfotografie-2480beeldend

De laatste week Drenthe: welke medewerkers

Komende zaterdag (13 aug.) begint de laatste week van Buitenkunst Drenthe 2022. Welke medewerkers zijn aanwezig:
(wijzigingen en aanvullingen voorbehouden)

MEDEWERKERS kleuters/kinderen/jongeren
Nicole van den Kroonenberg (beeldende kunst), Bas van Domburg (theater), Wendy van Zanten (beeldende kunst), Vera Bonder (theater), Amber Veltman (dans), Milou Mignon (muziek), Astrid van der Velde (beeldende kunst), Hanneke de Man (theater), Jolieke Bak (theater), Rik Wanninkhof (dans), Robbert van Hulzen (muziek)

MEDEWERKERS volwassenen
René de Rooze (beeldende kunst), Boris Brink (beeldende kunst), Fatemeh Heydari (beeldende kunst), Rosa Sijben (beeldende kunst), Joncquil de Vries (beeldende kunst), Eva Nijs (theater), Martijn van der Veen (theater), Margit Odems (theater), Erik van Duijvenbode (dans), Marlieke Burghouts (dans), Nikki Rasing (dans), Toon Oomen (muziek), Niels Vermeulen (muziek), Charles Hens (zang), Kyra Bououargane (zang), Hilde Gams (zang), Quirine Melssen (zang), Ozan Aydogan (schrijven), Emma Wiersma (schrijven), Wessel de Vries (schrijven), Babiche Ronday (schrijven / theater)

ORGANISATIE
Eefje Bouwkamp (coördinatie), Guusje van Tienhoven (kok medewerkers), Mila Philipsen (schoonmaak), Kiki van Dorst (schoonmaak), Marieke Pijnenburg (schoonmaak), Huug van Tienhoven (techniek), Tomas Hidde Hoekstra (techniek), Bob Landman (techniek)

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter