jvandijkfotografie-1852dans

Wie in week 5 Buitenkunst Drenthe?

De 5e week met het keuzeprogramma Buitenkunst Drenthe gaat zaterdag van start (6 aug.) Welke medewerkers zijn aanwezig:
(wijzigingen en aanvullingen voorbehouden)

MEDEWERKERS kleuters/kinderen/jongeren
Lyanne Liest (beeldende kunst), Ankie de Groot (beeldende kunst), Vera Bonder (theater), Lisette Wolters (dans), Toon Oomen (muziek), Sarah Barkmeijer (beeldende kunst), Amber Veltman (dans), Jesse Brouwer (muziek)

MEDEWERKERS volwassenen
Joanne Verhaagen (beeldende kunst), Nicole van den Kroonenberg (beeldende kunst), Bouchaib Dihaj (beeldende kunst), Yasmila van Vliet (beeldende kunst), René de Rooze (beeldende kunst), Eva Meijering (theater), Seppe Salomé (theater), Stefan van Wieringen (theater), Job Cornelissen (dans), Suzana Gomes (dans), Nikki Rasing (dans), Abel Tuinstra (muziek), Hidde Roorda (muziek), Pepijn van Dorst (muziek), Talitha van der Spek (zang), Charles Hens (zang), Tristan Knelange (zang), Lotte Janssen (zang), Kyra Bououargane (zang), Floor van Lissa (schrijven), Hannah Chris Lomans (schrijven), Sytze Schalk (schrijven)

ORGANISATIE
Michaël Bloos (coördinatie), Sebastian Guichard (kok medewerkers), Connor Hubers (schoonmaak), Lonneke Reimert (schoonmaak), Emma Portegies (schoonmaak), Jaap Sijben (techniek), Huug van Tienhoven (techniek), Tomas Hidde Hoekstra (techniek)

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter