jvandijkfotografie-1556muziek

Wie in week 4 (30 juli – 6 aug.)

En toen zaten we op de helft! Komende zaterdag (30 juli) start de 4e week in
Buitenkunst Drenthe.

Welke medewerkers zijn aanwezig:
(wijzigingen en aanvullingen voorbehouden)

MEDEWERKERS kleuters/kinderen/jongeren

Bas van Domburg (theater), Liesbeth Meeussen (muziek), Nathalie Weel (beeldende kunst), Lyanne Liest (beeldende kunst), Freek van Zonsbeek (theater), Judith Knubben (dans), Mireille Huijbers (beeldende kunst), Hanneke de Man (theater), Robbert van Hulzen (muziek)

MEDEWERKERS volwassenen

Anne Leijdekkers (beeldende kunst), Moniek Op den Camp (beeldende kunst), Yasmila van Vliet (beeldende kunst), Bouchaib Dihaj (beeldende kunst), Fatemeh Heydari (beeldende kunst), Stefan van Wieringen (theater), Annelies Herfst (theater), Elke Wiss (theater), Marius Bruijn (theater), Manuela Tessi (dans), Lux Sauer (dans), Jorik de Heij (muziek), Milou Mignon (muziek), Hans Hasebos (muziek), Jesse Brouwer (muziek), Donia Surowiec (zang), Quirine Melssen (zang), Jeannine Valeriano (zang), Gerdine Tuinstra (zang), Wessel de Vries (schrijven), Anneke Scholtens (schrijven), Julia ter Veld (schrijven)

ORGANISATIE

Eefje Bouwkamp (coördinatie), Judith Baten (kok medewerkers), Lonneke Reimert (schoonmaak), Marit Dewever (schoonmaak), Marieke Pijnenburg (schoonmaak), Sebastian Guichard (techniek), Jaap Sijben (techniek), Charlotte Agema (techniek)

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter