_RT_7671klein

plek voor drums/percussie vrijgekomen

Er is plek vrijkomen voor een drummer/percussionist bij Sevdah Sounds (23-30 juli), Buitenkunst Randmeer (Ines Leijen):

Sevdah is melancholische traditionele volksmuziek uit Bosnië en Herzegovina. Kenmerkende instrumenten zijn de accordeon en de viool, vaak begeleid door gitaar en slagwerk. De Sevdalinka worden gecomponeerd in de zogenaamde zigeunertoonladder, die een oriëntaalse sfeer schept. Ook op ons programma, vanwege de onweerstaanbare aantrekkelijkheid van de ritmes en melodieën: dansmuziek uit Noord-Macedonië en Roemenië, in de stijl van Roma-muzikanten Boban Marković en Fanfare Ciocărlia. Een week voor gemengd ensemble waarin voor elk instrument een plek is. Drums en strijkers zijn bijzonder welkom!Stuur een mailtje naar admi@buitenkunst.nl of bel met 020-6381978. (Workshop staat namelijk verder op volgeboekt!)

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter