Drenthe2021

WIE in DRENTHE WEEK 1

WIE staat er gepland qua medewerkers in DRENTHE WEEK 1? (9-16 juli)

(Wijzingen en aanvullingen voorbehouden)


WORKSHOPMEDEWERKERS

Myrte Blanken (theater), Pieke Werner (beeldende kunst), Ide Cornelissen (muziek), Tamar Kocken (theater), Bouchaib Dihaj (beeldende kunst), Joanne Verhaagen (beeldende kunst), Boris Brink (beeldende kunst), Margreet Bouwman (beeldende kunst), René de Rooze (beeldende kunst), Erik J. Dekker (theater), Marius Bruijn (theater), Eppe Slijderink (theater), Rik Wanninkhof (dans), Manuela Tessi (dans), Renske Velthuis (muziek), Eva Korse (muziek), Paulinho Paes (muziek), Hans Hasebos (muziek), Tristan Knelange (zang), Kyra Bououargane (zang), Hilde Gams (zang), Christina Voltl (zang), Renske van den Broek (schrijven), Anneke Scholtens (schrijven), Hannah Chris Lomans (schrijven)

ORGANISATIE

Ymkje Faber (coördinatie), Sonja Knoppers (administratie), Sebastian Guichard (organisatie), Meike Gunneman (organisatie), Marieke Pijnenburg (organisatie), Kiki van Dorst (organisatie), Bob Landman (organisatie), Pelle Bast (organisatie)


En het weer wordt prachtig! Veel plezier.

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter