the sessions in de polder

The Sessions staan online

Vanaf vandaag is het Buitenkunst The Sessions – YouTube-kanaal online! Luister en kijk naar Life after Life (Martin Fondse – Sanne Rambags – Paul van der Feen), 1974 Blues (Iman Spaargaren, Paul van der Feen) en The Very Thought of You (Zosja el Rhazi, Ramón Valle, Jasper le Clercq).

En volg ook vooral het YouTube-kanaal want er zal komende tijd wekelijks een nieuwe opname online komen.

The Sessions vond 2-4 juli 2021 plaats op Buitenkunst Randmeer. In één weekend kwamen ruim honderd muzikanten bij elkaar (semi-professionele en gevorderde amateurs, i.s.m. professionals) om in verschillende formaties te spelen en opnames te maken. In zeven tenten steeds 1 à 2 uur repeteren en dan opnemen. Meer dan dertig stukken zijn er gespeeld. De muzikanten werkten samen met o.a. Jasper Staps, Marit van der Lei, Sanne Rambags, Martin Fondse, GerritJan Binkhorst, Iman Spaargaren, Jasper le Clercq, Paul van der Feen, Zosja el Rhazi, Ramón Valle, Phil Mills, Margriet Sjoerdsma en Thomas Welvaadt.

 

 

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter