Screenshot 2021-07-22 14.05.32

Wie in week 3

En de medewerkers voor WEEK 3 in DRENTHE (wijzigingen voorbehouden): Rosa Sijben (coördinatie), Guusje van Tienhoven (kok medewerkers), Emma Belderbos (schoonmaak), Sofie Dewever (schoonmaak), Kylian Scheffer (schoonmaak), Bob Landman (techniek), Marius Bruijn (techniek), Tomas Hidde Hoekstra (techniek), Yasmila van Vliet (beeldend), Moniek Op den Camp (beeldend), Astrid van der Velde (beeldend), Anne Leijdekkers (beeldend), Barbara Rink (beeldend), Jeroen Busscher (beeldend), Mascha Kragten (beeldend), Suzanne Schaaf (theater), Lot Frings Macrander (theater), Marith Venderbosch (theater), Hester Macrander (theater), Alix Adams (theater), Twan van Bragt (theater), Rik Wanninkhof (dans), Lisette Wolters (dans), Anne-May de Lijser (dans), Kristien Sonnevijlle (dans), Liesbeth Meeussen (muziek), Hans Hasebos (muziek), Hidde Roorda (muziek), Robbert van Hulzen (muziek), Renske Velthuis (muziek), Annelie Koning (zang), Menno Wolthers (zang), Kyra Bououargane (zang), Christina Voltl (zang), Charles Hens (zang), Tjitske Jansen (schrijven), Floor van Lissa (schrijven), Chris Lomans (schrijven)

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter