IMG_6928

WIE in week 2 in Drenthe

BUITENKUNST DRENTHE WEEK 2 – Medewerkers (wijzigingen voorbehouden): 

Eefje Bouwkamp (coördinatie), Anne van Es (kok medewerkers), Sofie Dewever (schoonmaak), Sinne Brink (schoonmaak), Marit Dewever (schoonmaak), Tomas Hidde Hoekstra (techniek), Huug van Tienhoven (techniek), Pelle Bast (techniek), Femke van Heugten (beeldend), Aimée LaFargue (beeldend), Michiel van der Werf (beeldend), Bouchaib Dihaj (beeldend), Frank Blommestijn (beeldend), Anne Leijdekkers (beeldend), Nicole van den Kroonenberg (beeldend), Marthe van de Grift (beeldend), Sanne Kabalt (beeldend), Eva Meijering (theater), Michaël Bloos (theater), Vera Bonder (theater), Hanneke de Man (theater), Martijn van der Veen (theater), Sarah van der Vlerk (theater), Lisah Baert (theater), Marieke Dooper (theater), Rik Wanninkhof (dans), Anne-May de Lijser (dans), Manuela Tessi (dans), Jorik de Heij (muziek), Florean Kruijswijk Jansen (muziek), Hans Hasebos (muziek), Abel Tuinstra (muziek), Menno Wolthers (zang), Tristan Knelange (zang), Donia Surowiec (zang), Wessel de Vries (schrijven), Tjitske Jansen (schrijven), Rita Spijker (schrijven)

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter