buitenkunstdrenthe2020-9912

Wie in week 1

Komende zaterdag gaat ook Buitenkunst Drenthe van start!

Dit zijn de medewerkers die o.a. klaar staan om het seizoen af te trappen (wijzigingen voorbehouden):

Ayla Schneiders (coördinatie), Anne van Es (kok medewerkers), Wine de Smet (schoonmaak), Sinne Brink (schoonmaak), Marit Dewever (schoonmaak), Huug van Tienhoven (techniek), Bob Landman (techniek), Wendy van Zanten (beeldend), Boris Brink (beeldend), Bouchaib Dihaj (beeldend), Rosa Everts (beeldend), Nicole van den Kroonenberg (beeldend), Sanne Kabalt (beeldend), Vera Bonder (theater), Eva Nijs (theater), Sjoeke-Marije Wallendal (theater), Marius Bruijn (theater), Eppe Slijderink (theater), Sarah van der Vlerk (theater), Anne-May de Lijser (dans), Manuela Tessi (dans), Marie Goeminne (dans), Ciska Vriezenga (muziek), Renske Velthuis (muziek), Abel Tuinstra (muziek), Florean Kruijswijk Jansen (muziek), Christina Voltl (zang), Tristan Knelange (zang), Kyra Bououargane (zang), Floor van Lissa (schrijven), Sytze Schalk (schrijven).

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter