TTL-AMBASSADEURS 2021

Ontmoet onze TTL-ambassadeurs 2021!

De TTL-ambassadeurs zijn jongeren die het TheaterTalentLab (en sommige ook BKbeeldLAB) van binnenuit heel goed kennen! Zij houden onze Instagram up to date, komen met mooie initiatieven als quarantaine kunst, en houden interviews met o.a. het TTL-team van aankomende zomer.
Even voorstellen:

 

 

ISABEL
Ik ben Isabel, 20 jaar. Ik ga het zesde jaar Buitenkunst tegemoet, vijfde jaar TTL. In het dagelijks leven maak en studeer ik media in alle soorten en maten. Foto, video, tekst, noem maar op! Nu ben ik ook nog TTL-ambassadeur en ik ben heel trots om dit aan mijn repertoire toe te voegen! 


FELIX

Hoi ik ben Felix, 19 jaar oud en doorgewinterd Buitenkunstenaar. Ik ben druk bezig met acteren, muziek maken en chillen. Mijn fascinatie voor theater is dan ook op Buitenkunst ontstaan. TTL geeft me de ruimte om mezelf te vinden en te ontwikkelen. Elke week is anders maar het gevoel blijft hetzelfde. Als een warm bad in de winter of een koele douche in de zomer. Buitenkunst is de plek om te experimenteren met alle kunstenvormen en vrienden te vinden. Dat wil ik graag met jullie delen als TTL-ambassadeur.

 

LUCIA
Hoi! Mijn naam is Lucia en ik ben een 20-jarige Amsterdammer. Momenteel geniet ik van een tussenjaar voordat ik aan de universiteit begin. Ik ga al 7 jaar met enorm veel plezier naar Buitenkunst, eerst naar TTLjong en daarna naar TTL. Buitenkunst is my absolute happy place, daarom ben ik erg trots dat ik mijzelf TTL-ambassadeur mag noemen!

 

FLIP ZONNE
Hi ha hallo, mijn naam is Flip Zonne, ik ben 22 jaar oud en leef mijn leventje als regisseur en acteur in Amsterdam. De afgelopen 10 jaar ben ik elke zomer te vinden geweest op het Buitenkunst-terrein. Dankzij het netwerk dat ik in al die jaren op Buitenkunst heb opgebouwd was ik zelfverzekerd genoeg om een eigen productiebedrijf en filmcollectief op te starten, waarmee ik nu al 2 jaar in Amsterdam en omstreken videoclips en korte films maak. Vandaar ook dat ik geen seconde heb getwijfeld om TTL-ambassadeur te worden.

 

ZWAAN
Hi, ik ben Zwaan! Ik ben 15 jaar en kom uit Amsterdam. Ik zit op het IVKO en ga eindexamen doen in film. Verder hou ik van toneel en eigenlijk alle creatieve dingen die je kan verzinnen. Al zo lang ik mij kan herinneren ga ik naar Buitenkunst, en ben daarom heel blij dat ik mezelf TTL-ambassadeur mag noemen.

 

ROSANNE
Hoi hoi! Mijn naam is Rosanne, ik ben 17 jaar oud, dol op theater en een beetje een social media nerd. Voor mij is Buitenkunst nog nieuw aangezien ik vorig jaar voor de eerste keer ben gegaan, maar ik voelde me al gelijk helemaal thuis. Juist daarom ben ik nu super enthousiast om te beginnen als TTL Ambassadeur! 

 

LOTTE
Ik ben Lotte, ben 18 jaar oud en ben een geboren en getogen Amsterdammer. Ik ga al jaren met heel veel plezier naar Buitenkunst en zou mij niet kunnen voorstellen om een zomer niet te gaan. Ik studeer fotografie in Utrecht en vind het heerlijk om eigen concepten te bedenken. Alles rondom media vind ik echt prachtig allemachtig en ik heb er super veel zin om aan de slag te gaan als TTL-ambassadeur.

 

FLOOR
Dag fijne vrinden!!! Ik ben Floor, 18 jaar en al best wel een tijdje ongegeneerd verliefd op Buitenkunst. In het dagelijks leven ben ik bezig met theater, muziek, schrijven en nog meer van dat soort creatieve heikneuter dingen. Laatst werd mij gevraagd wanneer ik het gelukkigst ben en mijn antwoord daarop was: “Buitenkunst!” Als ambassadeur wil ik mensen graag kennis laten maken met deze plek, want wie is er nou niet het liefst gelukkig? 🙂

Ik hoop jullie te zien komende zomer!!!!
Lofyoukusjesbyebye

 

LIESJE
Hoi, ik ben Liesje, 21 jaar oud. Ik kom uit Amsterdam, maar woon nu in Leiden want daar studeer ik Rechten. Al zo’n 10 jaar ga ik met heel veel plezier elke zomer naar Buitenkunst. Het is de plek die ongeveer het tegenovergestelde is van waar ik in het dagelijks leven mee bezig ben, en juist die afwisseling vind ik leuk. Door TTL-ambassadeur te zijn komt Buitenkunst ook een beetje in mijn dagelijks leven, daarom heb ik veel zin om me in te zetten voor TTL!

 

LARS
Hey hoii! Mijn naam is Lars, ben 17 jaar oud en kom uit Nijmegen. Momenteel doe ik de Vooropleiding bij Theaterschool Utrecht. Het allerliefst ga ik de acteurskant op, maar heb ook interesse in vakken als mime en performance. Buitenkunst is voor mij een plek om mijn creativiteit te uiten en mezelf helemaal te laten gaan. Je kunt me altijd verleiden met sushi, pizza, spiritualiteit, spelletjes, monster energy, maar vooral GEZELLIGHEID! Ik ben heel blij dat ik ambassadeur mag zijn van TTL en ben al mega excited voor Buitenkunst dit jaar!
(Foto gemaakt door: @sander_eggen_photography)

 

LUCY
hi! Ik ben Lucy, ik ben 16 jaar oud en ik zit op ‘t Gerrit v.d. Veen College in Amsterdam. 🙂
Ff wat cruciale feiten over mij: ik ben een gemini ;), ik zit in Ravenclaw en mijn persoonlijkheidstype is ENFJ. Verder hou ik heel veel van schilderen, tekenen, make-up en leuke mensen en natuurlijk hou ik ook van theater spelen en maken.
Deze zomer wordt m’n vierde keer op Buitenkunst en ik heb d’r nu al mega zin in!
xx Lucy

 

EM
Hee! Mijn naam is Em, 20 jaar en ik woon in the beautiful city of Utrecht. Ik studeer daar ook aan de HKU, vierde jaar Kunst en Economie. Ik weet niet precies hoe lang ik al naar Buitenkunst ga, ik denk dat dit jaar mijn zesde jaar wordt. Naast Buitenkunst ben ik voor mijn opleiding veel bezig met theater. Ik werk in een theater en schrijf mijn scriptie over het mooiste werkveld dat er is. Op Buitenkunst heb ik veel mooie, lieve mensen ontmoet en ik kan nu wel zeggen, hoe melancholisch ook, dat het mijn leven heeft veranderd. Wow. Anyways, zin om als ambassadeur aan de slag te gaan.
(Foto: @lotte.ruules.)

 

BING
Hoiii! Ik ben Bing, 17 jaar en ik woon in Utrecht. Dingen waar ik van houd zijn theater, muziek maken, zingen, schrijven, al die creatieve dingen. Buitenkunst is een plek waar ik echt lekker mezelf kan zijn, vooral veel plezier heb en de meest mooie herinneringen heb gemaakt. Ik vind het super dat ik nu een TTL-ambassadeur ben! Hopelijk tot de zomer. Liefs 🙂

 

SAM
Hallo nog! Ik ben Sam, ik ben 17 jaar en woon op kamers in Breda. Sinds 2017 ga ik naar Buitenkunst, eerst twee jaar TTLjong gedaan en nu doe ik al drie jaar met veel liefde Bkbeeldlab. De eerste keer Buitenkunst heeft mijn hart meteen veroverd en nu zou ik echt niet meer zonder kunnen. Verder zit ik in het eerste jaar Beeldende Kunst op het AKV St. Joost in Breda.
Buitenkunst is altijd hét hoogtepunt van het jaar, dus ik vind het ontzettend leuk om TTL-ambassadeur te zijn en meer betrokken te raken bij Buitenkunst.

 

MALOU
Hallootjes lieve mensen! Ik ben Malou, ik ben 18 jaar, woon in Amsterdam en doe dit jaar mijn VWO-examen. Ik hou van kunst, in alle vormen en maten! Zelf teken ik, speel theater, film, schrijf, noem maar op! Dit klinkt misschien heel veel belovend, maar ik vind het vooral allemaal heel leuk om te doen. Naast kunst interesseer ik mij voor de literatuur, de filosofie, astrologie, en mensen. 🙂
Het wordt komende zomer mijn vierde jaar op Buitenkunst en ik heb er vet mega super veel zin in!
Hopelijk tot komende zomer! Liefs, Malou!

 

ESMEE
Hi! Mijn naam is Esmee, 18 jaar en op het moment doe ik de Theater Vooropleiding Amersfoort. Sinds 2018 ben ik in de zomer op Buitenkunst te vinden en elk jaar voelt het weer als thuiskomen. Buitenkunst heeft mij (en heel veel anderen) onwijs veel mooie herinneringen en vriendschappen opgeleverd, iets waar ik heel dankbaar voor ben. Het is dan ook een eer om nu als ambassadeur mijn liefde voor TTL over te mogen brengen!
(Foto gemaakt door @jessicazeylmakerphotography.)

 

SAM
Hoi! Ik ben Sam en ik ben 17 jaar oud. Ik studeer momenteel Social work en ik woon in Kampen. Mijn grootste passie is theater, vanaf kleins af aan ben ik hier al druk mee. Naast Buitenkunst ben ik gedurende het jaar met verschillende theaterprojecten bezig waarvan deze foto er één is en het liefst ga ik volgend jaar naar de toneelschool. Deze zomer word mijn 4e jaar op Buitenkunst en ik kan niet wachten! Buitenkunst voelt voor mij als een 2e thuis, vandaar dat ik nu met trots mag zeggen dat ik TTL-ambassadeur ben. Ik kan niet wachten om mijn enthousiasme over Buitenkunst aan jullie over te brengen!
(Foto: Charlie Feld.)

 

eerlijk DELEN