buitenkunstdrenthe2020-9811klein

SEIZOEN 2021

Komende zomer hopen we weer open te kunnen gaan voor alle weekprogramma’s op beide locaties, maar de weekends in het voorseizoen plannen wij in 2021 nog niet, daar dat met de dan wellicht nog geldende regels financieel en organisatorisch niet te realiseren is.
Voor de zomer zijn we nu een mooi programma aan het samenstellen met op Buitenkunst Randmeer weer een grote variëteit aan speciale weken, ateliers en werkplaatsen. En voor Buitenkunst Drenthe staan de medewerkers weer te popelen om daar weer aan de slag te gaan met nieuwe ideeën.

 

De data voor 2021 zijn:
Buitenkunst Drenthe: 10 juli t/m 21 augustus
Buitenkunst Randmeer: 10 juli t/m 28 augustus
TheaterTalentLab: 17 juli t/m 21 augustus
TTLjong: 17 juli t/m 21 augustus
TTLjong all-in: 24 juli t/m 14 augustus
BKbeeldLAB: nnb
De prijzen voor 2021 laten we ongewijzigd.
We hopen jullie deze zomer allemaal in goede gezondheid weer te mogen ontvangen!

Houd moed.

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter