claudio-schwarz-purzlbaum-ON2HazEg5rE-unsplash

Nieuwe column: Snelheidsverlaging

Schrijver en recensent Sander Janssens schreef de column over kunst van deze week voor ons.

Snelheidsverlaging
Vrijwel meteen nadat op donderdag 12 maart bekend werd dat de theaters voorlopig dicht moeten, begon Rijkswaterstaat met het aanpassen van de verkeersborden op de Nederlandse snelwegen. Voortaan rijden we overdag niet harder dan honderd kilometer per uur. Althans, als we ons aan de wet willen houden.
En dat willen we, want er zijn vrijwel uitsluitend argumenten vóór die snelheidsverlaging. Dus rij ik de volgende middag, keurig met honderdzeven kilometer per uur op de cruisecontrol, naar wat achteraf voorlopig mijn laatste fysieke werkafspraak blijkt te zijn.
[… lees de hele column …]

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter