sergio-souza-j_MgyPHGRP0-unsplash

Lees de nieuwe column

De Column over Kunst van vandaag, door schrijver Koen Caris:

Op dit moment in juni
De ijssalon naast ons huis is nog open, hoewel het bijna middernacht is. Het is al de hele maand benauwd en heet, de warmste juni sinds 1901, en nu is de ijssalon naast ons huis tot middernacht geopend. Als we terugkomen van de hond uitlaten, lopen we langs de rij wachtende mensen. Allemaal dragen ze een korte broek. Hun roodverbrande kuiten zijn paars in het donker.

Vroeger was dit een moment geweest om blij van te worden, zo’n warme zomernacht, iedereen ineens zin in ijs; een moment om je even lekker in te wentelen. Maar dit jaar niet. Want dit jaar heb ik last van uitzoomen. […Lees de hele column…]

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter